Lys ut stillingene du har innen språk

Top Language Jobs er den ledende spesialisten av nettsteder som driver med rekruttering til stillinger innen språk i Oslo, Norge og Europa.

Det er enkelt, raskt og effektivt og lyse ut hos Top Language Jobs, og stillingen din når ut til tusener av kandidater med språkferdigheter.

1. Selskapskonto - betal med kredittkort/betalingskort.

Prosessen er rask, lettvint og sikker. I løpet av minutter vil stillingen være lagt ut på nettstedet til Top Language Jobs.

Hver stilling ligger ute i 4 uker og fornyes automatisk for hver uke.

Dersom du er ny kunde må du starte med å opprette en konto. Dette betyr ganske enkelt at du velger et brukernavn og et passord. Vi trenger også en selskapsadresse sammen med opplysningene vedrørende betalingskortet ditt.

Når du har opprettet en konto kan du legge ut, redigere eller fjerne utlyste stillinger på nettstedet vårt.

Klikk her for å opprette en kredittkortkonto

2. Flere krav eller jevnlige rekrutteringsbehov

Dersom du har flere krav, eller trenger jevnlig rekruttering, vennligst ta kontakt ved å ringe +44 208 920 7933 eller send oss en e-post for å finne ut hvordan vi kan spare deg for penger ved å bruke en av våre pakkeløsninger.

3. Be om en mediapakke

For å få en mediapakke, eller finne mer informasjon om avertering via Top Language Jobs vennligst kontakt vår salgsavdeling ved å ringe +44 208 920 7933, eller send oss en e-post

Jobutlysingssystem

Vi atøtter HTTP og SOAP posteringssystem for ytterligere informasjon kontakt oss.

Rekruttering nå